Psychologiepraktijk

Naast de burgemeester

HOME

OVER MIJ

BEHANDELVORMEN

Los van een specifieke techniek is het van belang aan te sluiten bij waar u als cliënt behoefte aan heeft en waar de vragen liggen. U kunt bv. terecht met klachten die trauma gerelateerd zijn (PTSS), angst- en stemmingsklachten, levensfaseproblemen en kwetsbaarheden in de

persoonlijkheid zoals negatief zelfbeeld, perfectionisme, emotionele geremdheid, ‘kort lontje’ etc.

Contra indicaties zijn ernstige psychiatrische ziektebeelden zoals psychoses, ernstige verslavingen, ernsitge suicidaliteit en ernstige impulsproblemen.

Door > 35 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ)  heb ik veel ‘vlieguren’ gemaakt. Deze ervaring neem ik natuurlijk mee in de therapie.


- Individueel


Relatie

  1. Emotionally focused therapy (EFT)

Ook volwassenen zoeken in de liefde een veilige hechtingsrelatie waarin cruciaal is dat u allebei het gevoel heeft dat de ander er voor u is wanneer u hem of haar, emotioneel, nodig heeft. De veilige hechting komt in gevaar  wanneer aan deze cruciale voorwaarde niet voldaan wordt waardoor er paniek ontstaat met heftige emoties tot gevolg. Emoties kunnen geuit worden maar kunnen ook diep van binnen zitten. In de therapie gaan we op zoek naar het patroon en hoe deze te doorbreken en ruimte maken voor emoties, elkaars intenties en pijnplekken waardoor de verbinding weer stevig en veilig wordt.


WERKWIJZE

LOCATIE

IN SAMENWERKING MET

Volwassenn GGZ


Marcel D. Jansen

Gezondheidszorgpsycholoog


NIP geregistreerd

EFT therapeut

Schematherapeut

EMDR practitioner

BIG 79009831225

Contact


06 4200 6542


Herengracht 500

1017 CB Amsterdam


info@naastdeburgemeester.nl

Algemene voorwaarden   Algemene_voorwaarden.htmlAlgemene_voorwaarden.htmlshapeimage_4_link_0

VERANDEREN BEGINT MET LUISTEREN